Levering en Retourneren

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Wij verzenden via MyParcel/ Post/NL. De verzendstatus van iedere zending inzichtelijk via jou persoonlijke Track & Trace. Nadat u een bestelling heeft geplaats ontvangt u binnen 24 uur een Track & Trace code via de mail.

- Wij doen ons uiterste best om onze voorraadartikelen binnen 1 a 3 werkdagen te verzenden.
- Brievenbuspakket € 3,99 (NL)
- Pakketpost € 6,99 (NL)
- Gratis verzending vanaf € 60,00 in NL

Retourneren

Aankopen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Hiervoor kunt u het retourformulier downloaden, uitprinten en bij uw retourzending voegen.

Houd er rekening mee dat:
De kleding ongedragen is m.u.v. het passen De originele labels er nog aan zitten De artikelen compleet en onbeschadigd zijn

U kunt het artikel terug sturen naar:
Elcila Kids en Gifts
Boerhaavelaan 50
7002HX Doetinchem

De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het aankoop bedrag word, na ontvangst van de retourzending, binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening.

Retour proces:

Verpak het ongewassen/ongedragen artikel met originele labels zo veel mogelijk in originele verpakking. Voeg het retourformulier en orderbevestiging toe bij het artikel Zorg dat de verpakking goed gesloten is voor verzending Vermeld aan de buitenkant duidelijk het retouradres zoals vermeld op het retourformulier en hierboven Breng het pakket naar een PostNL punt. U krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening